Exit kick off

exit_kick_off

Exit Kick Off

Exit kick off er en inspirerende kveld bestående av gøy, gøy, gøy, brede smil og kritthvite tenner. Her tilbys du en oppløftende og positiv opplevelse som fokuserer på løsninger heller en problemer. Vi viser deg en enkel og anvendelig metode for å få bukt med tunge tanker, stressende eller grå hverdager, overvekt, lav selvfølelse, bekymringer og økonomiske problemer. En totalløsning som stilner smerte og lengsel. Med et minimum av egeninnsats blir du satt i stand til å surfe friksjonsfritt inn i solnedgangen.

134 år etter Ibsens Nora gikk, 100 år etter kvinner fikk almenn stemmerett, har Norge vunnet konkurransen om å være det rikeste landet i en verden hvor problemer av historiske dimensjoner tårner seg opp i horisonten. Misforholdet mellom det vi kollektivt gjør, og alvorligheten i problemene vi har, danner bakgrunnen for Exit kick off. For hva bruker vi egentlig friheten, makten og rikdommen vår til?

Gjennom et arsenal av ulike skrudde karakterer i en form som inneholder elementer fra teater, stand-up, samtidsdans, sang og lyd, utforsker forestillingen hva Norges Nora’er beskjeftiger seg med i dag.

Exit kick off ble mottatt av et begeistret publikum på Cornerteateret i Bergen i oktober og på Tou Scene, Stavanger, i november.

Prosjektet er støttet av Bergen kommune, BDS kompetansesenter for dans og Stavanger kommune.

Det er fortsatt fritt frem for å delta i  Exit kick off spørreundersøkelse!

Bergens Tidende var på besøk noen dager før premiere, og laget denne saken om vår glansede virkelighet.

Bergens Tidende 27.10.13

Og heldigvis var Frontlosjens Ragnhildpå plass med sitt skarpe og fjollete blikk. Hun kunne bidra med følgende observasjoner.

Snapshot_20131027_1

Foto: Ragnhild Gjefsen, Frontlosjen