Nytt prosjekt på Cornerteateret i februar

Rehearsing being human er en 100% improvisert forestilling av dansekunstner Lisa Nøttseter. Tid og sted er planlagt, mens innholdet i forestillingen er helt ukjent for både publikum og kunstner.

Livet er en usikker øvelse i å være menneske i en menneskekropp en kort stund på jorden. Rehearsing being human er en ekstremversjon av denne øvelsen. I denne forestillingen møter publikum den levende kroppen, mennesket, i fri dresur. Eller strengt tatt bortenfor enhver dressur. Mennesket på scenen utforsker øyeblikkets potensiale gjennom lyd, bevegelse, tanker, ord og fantasi, i møtet med blikket til menneskene på stolsetene.

Publikum inviteres til å bidra til forestillingen gjennom å låne ut objekter. Det kan være gjenstander eller klær som utøveren kan velge å ta med inn i improvisasjonen. Objektene tas med hjem igjen etter endt forestilling.

Spilles på Cornerteateret i Bergen

15. februar kl. 20.00

21. februar kl. 20.00

8. mars kl. 20.00

14. mars kl. 20.00

21. mars kl. 20.00

Varighet ca. 60 minutter

Pris: Ordinær kr. 150. Student, barn, honnør kr. 100

 

Billetter på Ticketco.no eller i døren.

Utøver og kunstnerisk ansvarlig: Lisa Nøttseter

Produsent: Ragnhild Gjefsen