Godt nytt år!

En hel del elementer har falt på plass i løpet av 2014, som gjør 2015 til et år jeg gleder meg stort til. Flere ulike folk og funksjoner har blitt knyttet til prosjektene mine, og det er mange jeg ser frem til å samarbeide med og lære å kjenne. Her er en smakebit på noe av det som kommer i 2015:

Året starter på Bergen Kjøtt, hvor Nora Adwan og jeg viser en ny og langt mer kompleks versjon av Follower.

follower Kalfarlien 18

Foto: Nora Adwan

 

15. februar kommer soloimprovisasjonsprosjektet Rehearsing being humanCornerteateret. Der viser jeg fem fullstendig improviserte forestillinger i Søylesalen i løpet av februar og mars. Mer info kommer.

Ut over våren fortsetter samarbeidet med produsent Ragnhild Gjefsen og scenograf Silje Sandodden Kise om et forprosjekt på scenografi til prosjektet Hjemmefronten. Vi gleder oss til å få tid til å dykke ned i dette forprosjektet som er støttet av Bergen kommune og Norsk Kulturråd.

Jeg har vært så heldig å få tilbud fra Bergen Dansesenter – regionalt kompetansesenter for dans, om produsenttjenester tilsvarende en 20% stilling. Dette tiltaket gjør det mulig å få realisert flere prosjekter på en god måte. Det første vi gir oss i kast med sammen er å spre prosjektet Denne stunden til større deler av landet. Med oss på dette har vi en fin gjeng på syv dansere spredt ut over Sør-Norge. Turnéplanlegging for Exit kick off står også på planen for samarbeidet med Bergen Dansesenter.

Foto: Ragnhild Gjefsen

Foto: Ragnhild Gjefsen. Fra prosjektet Vertikal på endagsfestivalen Dans. Et sted, arrangert av Bergen Dansesenter

I løpet av 2015 lanseres også en logo for Bjelke i øye produksjoner. Hurra!